Over

MoorforChange

MoorforChange is Maya Moor. Ik ben 55 jaar oud en woon samen met mijn partner in Ede. Wanneer ik niet werk, geniet ik van concerten, maak ik verre reizen en lees ik graag. Soms doe ik ook nog iets sportiefs zoals fietsen, muaythai boksen of golf. Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik beweging, verandering en ontwikkeling zie en ervaar. Met 30 jaar ervaring in het domein van HRM en organisatieontwikkeling weet ik dat succesvol veranderen ontstaat door echt in gesprek te blijven. Door aandacht. Door te vragen en onbelast te luisteren. Door te zeggen wat er gezegd moet worden. Door oprechte nieuwsgierigheid naar de ander en daarna gezamenlijk een volgende stap te zetten.

Veranderen is leuk, spannend en hoopgevend. Veranderen is lastig, confronterend en ook pijnlijk. Want veranderen is loslaten wat vertrouwd en eigen is, zonder een blauwdruk van het nieuwe.

- Maya Moor -

Bedrijfsmatig & Resultaatgericht

Interim management | Organisatieadvies | Coaching

In de afgelopen 30 jaar heb ik (management) ervaring opgebouwd binnen Human Resources en ICT bij Zorg- en Welzijnsinstellingen, (lokale) overheid en internationale non-profit organisaties. In deze jaren heb ik een bewezen ‘trackrecord’ opgebouwd in zakelijke HR-advisering op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ook heb ik ruime ervaring in organisaties die een cultuuromslag hebben moeten maken naar meer bedrijfsmatig, resultaatgericht en inclusief werken.

Veiligheid & Vertrouwen

Ik werk graag voor organisaties waar ruimte is voor humor en arbeidsvreugde en waar met hart en ziel door professionals resultaten worden behaald. Tijdens mijn werk streef ik naar compromissen die voor alle partijen voldoende voordelen levert en hierbij ga ik conflicten en discussies niet uit de weg. Wanneer ik een leidinggevende positie bekleed, hanteer ik een coachende stijl van leidinggeven en ben ik eerlijk en recht door zee. Ik ben analytisch sterk en ik ben in staat om samenhang begrijpbaar te maken in woord en beeld. De prioriteit in deze verschillende settings is het creëren van veiligheid en het geven van vertrouwen.

TOP