Referenties

Hieronder kunt u een aantal referenties lezen. Meer referenties kunt u lezen op mijn LinkedIn pagina.

Jan Kuipers

Adviseur/Trainer/Coach | Schouten & Nelissen
‘In de jaren 1995-1999 heeft Schouten & Nelissen in opdracht van Maya Moor (HR adviseur bij het KIT te Amsterdam) diverse opdrachten uitgevoerd.

Opdrachten die binnen de context van organisatieontwikkeling en trainingen pasten. Het betrof diverse afdelingen dan wel individuen van het KIT. Hierbij kan gedacht worden aan coaching van managers in het kader van het versterken van hun leiderschapskwaliteiten ,maar ook coaching op perspectieven op banen buiten de organisatie.

In nauwe samenwerking met Maya en in overleg met de directie zijn verandertrajecten ingezet rondom structuur en cultuur van gewenste en noodzakelijke veranderingen. De samenwerking met Maya was zeer prettig, effectief en efficiënt. Het constant oog hebben voor de belangen van de organisatie én medewerkers hebben geholpen bij het maken van juiste keuzes.

Kortom; Maya heb ik ervaren als resultaatgericht, doortastend en met oog voor de mens.

Rob van Dijk (RL)

interim HR-adviseur, loopbaanadviseur, voorzitter/lid interne bezwarencommissie
Maya heb ik in mijn interim-periode bij ZGAO leren kennen als een strategisch manager die in staat blijkt om te "schaken op verschillende schaakborden tegelijk" en zich naadloos de laatste zet op elk schaakbord weet te herinneren en de zetten op de schaakborden met elkaar kan combineren. Ik had daar grote bewondering voor.

Hans Overeem

-
Maya is een sterke persoonlijkheid. Bekwaam in HR-zaken met overstijgend handelen. Op haar van toepassing: duidelijk, eerlijk, gaat confrontaties niet uit de weg en is daarbij gericht op positieve verandering. Sterk in conflicthantering.

Hamid Ressang

Partner at RedZebra Group
Maya proofed to be a strong personality, who's able to lead and implement a huge project (corporate cultural change) successfully in her organization. Our cooperation was professional, reliable and very effective. Mainly because of Maya's 'my word is my bond'-attitude and exemplary behaviour. I had a very good time working with her.
TOP